Vastgoed Naessens - Immo Leys

Onze blikvangers

TE KOOP

te koop

Gemeubelde gerenoveerde 1-slpk appartement met zeezicht.

339000 €
Zeedijk 96 416
8400 Oostende
370/VK/IL/2021

TE KOOP

te koop

Gemeubelde studio met met slaaphoek en zonneterras, lateraal zicht op Zee.

139000 €
Troonstraat 60 5.02
8400 Oostende
315/VK/VN/2021

NIEUW

te koop

Instapklaar 2-slpkr appartement met 2 terrassen.

239000 €
Nieuwpoortsesteenweg 647 2.01
8400 Oostende
334/VK/2021

TEL 059 70 20 63 - FAX 059 51 22 43


Te Koop / Te Huur
op jaarbasis

Naessens David (verkoop)
0475 289 255
david.naessens@
vastgoednaessens.be
Guilaume Dubois (verhuur)
059 70 20 63
 

Over ons

Van harte welkom op de website van Immo Leys en Vastgoed Naessens

Immo Leys en Vastgoed Naessens, twee namen, één bedrijf, één filosofie. Met een degelijke aanpak die vraag en aanbod voor ú bij elkaar brengt. Traditioneel gaat het om vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Eigentijds waar het aankomt op marktkennis, actiesnelheid, automatisering en relatienetwerken.

Voor een rendabel beheer van uw vastgoed laat u zich best bijstaan door een specialist. Iemand die de regels van het spel door en door kent. Zo kan u van start tot finish alle mogelijke hindernissen nemen.

Specialisten zoals Immo Leys en Vastgoed Naessens.

Wij bieden u

Verkoop en verhuur van vastgoed door Immo Leys en Vastgoed Naessens: steeds een wisselend aanbod en gevarieerde keuze.

Kopen, verkopen, het is voor weinig mensen dagelijks werk. Het gaat om ingrijpende beslissingen, grote geldbedragen, meestal om het grootste bezit dat particulieren hebben. En dat alles in een markt, die voortdurend in beweging is. Vastgoed Naessens is voor 100% thuis in die markt en kan u de koop- en verkoopbegeleiding geven die ú zoekt.

Vakantiewoningen: wij hebben onze activiteiten inzake vakantieverhuur stopgezet om ons nog specifieker te focussen op verkoop en beheer van gebouwen. De verhuur op lange termijn blijft wel behouden.

Syndic: administratief, financieel en technisch beheer van gebouwen in mede-eigendom met meer dan 3500 tevreden eigenaars. Het beheer van onze gebouwen wordt waargenomen door Naessens David, erkend vastgoedmakelaar en expert onroerende goederen.

Sinds 1 juli 2016 mogen wij u ontvangen in ons vernieuwd en uitgebreid kantoor. We kregen de mogelijkheid om het kantoor, waar we 10 jaar geleden naartoe verhuisden, opnieuw uit te breiden door de aankoop van het naastliggende pand. 

Het kantoor werd helemaal omgegooid met een totaal vernieuwde voorgevel, een grondige renovatie van het nieuwe gedeelte en een aanpassing van het kantoor waar we u steeds hebben ontvangen.

Wij pakken uit met een nieuw concept. Het idee is om u als klant te kunnen ontvangen in een rustige omgeving hetgeen de gesprekken en de samenwerking absoluut zullen bevorderen.

In ons kantoor hebben we “The Lobby” geïntegreerd. Het idee komt van een hotel-lobby waar de klanten zich vrij kunnen in begeven en genieten van een koffie. Hiervoor hebben we gekozen voor de kwaliteit van Nespresso.

De klanten worden ontvangen aan de balie van het kantoor.

De gesprekken zullen dan, afhankelijk van commercialiteit of de confidentialiteit in een aparte vergaderruimte of in “The Lobby” worden gehouden. De afdeling syndic werd ondergebracht in het nieuwe gedeelte met ontvangstbalie vooraan het kantoor.

Ook de afdeling verhuur zal u op een rustige manier en persoonlijke manier ontvangen aansluitend aan de nieuwe ontvangstbalie.

Het kantoor werd ingericht in een warme sfeer, opnieuw met het voornemen de klanten op een zo aangenaam mogelijke manier te ontvangen.

Dit is “out of the box”!

Niet het zakelijke en coole maar wel het “professionele” in een aangename sfeer. Ook in ons vorig kantoor hadden we al de losse bar waar we u konden ontvangen doch nu gaan we dus een stap verder.

"The Lobby" is bovendien ook een ruimte waar u vrij (met eigen bediening) gebruik van kan maken. Hebt u even zin in een koffie in rustige sfeer, dan bent u van harte welkom.

Wij bieden in "The Lobby" bovendien free-Wifi aan! Hierdoor kan u hier snel ook even de activiteiten in Oostende online opzoeken, het weer of nieuws online bekijken of uw mails even checken; de kranten zullen ook klaar liggen!

Tenslotte willen wij met “The Lobby” een ontmoetingsplaats aanbieden. Vele personen willen niet steevast in een grote tearoom of op café gaan zitten. Wel dit is het alternatief voor een gezellige babbel.

We hopen dat ook u zal genieten van onze inspanning om onze klanten nog beter te ontvangen

Tot binnenkort!

 

RECENTE UPDATE

Intussen zijn we 1 jaar verder in ons nieuw kantoor en kunnen we een eerste balans opmaken. De cijfers zijn schitterend. Mede door onze investering is het aantal gerealiseerde verkopen en ondertekende verhuurovereenkomsten drastisch gestegen.

We investeren een groot stuk van deze extra inkomsten in nog meer publiciteit om nóg meer publiek aan te spreken.

We zijn...

  • hoofdsponsor van de wijkvereniging in Mariakerke “VOK”
  • sponsor van voetbalclub White Star Oudenburg.
  • hoofdsponsor van de jeugdhandbalclub “THOR”.

Verder hebben we publiciteit gemaakt op de achterpagina van het luxe-magazine Blue Buddha dat verdeeld wordt in Oostende en Mariakerke. Tevens hebben we een extra grote middenpagina publiciteit in het boekje van de Handelaarsbond van Mariakerke om nog meer klanten aan te trekken.

Opnieuw rijden er Go-carts rond in Mariakerke met onze logo’s en staan er ook strandzeilen met onze naamvermelding.

Ook op alle belangrijke websites zal u ons prioritair terugvinden.

The Lobby is een belangrijke “place to be” geworden voor de vele toeristen die Mariakerke bezoeken en ook zo vinden de klanten de weg naar ons kantoor.

Door onze groei en de extra vraag breiden we onze markt uit en zijn we op zoek naar woningen en villa’s in Oostende en omgeving (Zandvoorde, Oudenburg, Gistel, Middelkerke, Bredene…).

U ziet, we zitten niet stil en doen onze uiterste best om uw eigendom nog sneller aan de man of vrouw te brengen!

Naessens David & Leys Lisette

kantoor
kantoor
kantoor
kantoor

Vastgoed Naessens is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel) onder het nummer BIV 500261. Alle activiteiten zijn onderworpen aan de deontologische bepalingen uitgevaardigd door het BIV


BIV

  

Adres

Immo Leys - Vastgoed Naessens
Zeedijk 115
8400 Oostende
België

Contact

  059 50 64 27 - 059 70 20 63
  info@vastgoednaessens.be
  www.naessens.eu

Privacy - Onlinegeschillen

Social Media

  

 

Design by BYS