Vastgoed in vertrouwen

Vastgoed Naessens, Immo Leys

De website van Vastgoed Naessens / Immo Leys maakt gebruik van cookies.   Meer info   AKKOORD

slider
Naessens Leys Naessens Leys Naessens Leys Naessens Leys
Nieuw
Nieuw
TE KOOP

Volledig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers - ZEEzicht - TERRAS

Prijs 339000 € 
AdresZeedijk 137 A 8A
8400 Oostende
Referentie 354/VK/IL/2017

meer info Meer info 

Nieuw
Nieuw
TE KOOP

Schitterende duplex met 2 prachtige zonneterrassen

Prijs 310000 € 
AdresTorhoutsesteenweg 144
8400 Oostende
Referentie 314/VK/VN/2018

meer info Meer info 

Nieuw
Nieuw
TE KOOP

Mooie studio met zijzeezicht en TERRAS

Prijs 120000 € 
AdresRaversijdestraat 3 0601
8400 Oostende
Referentie 312/VK/VN/2018

meer info Meer info 

TEL 059 70 20 63  -  FAX 059 51 22 43

Leys Lisette
GSM 0477 90 44 26
E-mail verhuur@immoleys.be
Naessens David
GSM 0475 289 255
Leys Lisette
GSM 0477 90 44 26
TEL 059 50 64 27
E-mail verkoop@immoleys.be verkoop@vastgoednaessens.be
Naessens David
Technische en juridische dossiers
GSM 0475 289 255
Adam Wim
Boekhouding en algemeen beheer
Eyland Kenneth
Boekhouding, opvolging werken, AV
E-mail syndicus@vastgoednaessens.be

Van harte welkom op de website van Immo Leys en Vastgoed Naessens

Immo Leys en Vastgoed Naessens, twee namen, één bedrijf, één filosofie. Met een degelijke aanpak die vraag en aanbod voor ú bij elkaar brengt. Traditioneel gaat het om vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Eigentijds waar het aankomt op marktkennis, actiesnelheid, automatisering en relatienetwerken.

Voor een rendabel beheer van uw vastgoed laat u zich best bijstaan door een specialist. Iemand die de regels van het spel door en door kent. En u van start tot finish helpt alle mogelijke hindernissen te nemen.

Specialisten zoals Immo Leys en Vastgoed Naessens.

Zij bieden u:

Verkoop en verhuur van vastgoed door Immo Leys en Vastgoed Naessens: steeds wisselend aanbod en gevarieerde keuze.

 Kopen, verkopen, het is voor weinig mensen dagelijks werk. Het gaat om ingrijpende beslissingen, grote geldbedragen, meestal om het grootste bezit dat particulieren hebben. En dat alles in een markt, die voortdurend in beweging is. Vastgoed Naessens is voor 100% thuis in die markt en kan u de koop- en verkoopbegeleiding geven die ú zoekt.

Vakantiewoningen: Immo Leys heeft een groot aanbod te huur in Mariakerke (Oostende). Gemeubileerde en compleet uitgeruste appartementen en studio's te huur vanaf drie nachten.

Syndic: administratief, financieel en technisch beheer van gebouwen in mede-eigendom: meer dan 3500 tevreden eigenaars. Het beheer van onze gebouwen wordt waargenomen door Naessens David, erkend vastgoedmakelaar en expert onroerende goederen.


Nieuw kantoor met aparte “lobby”

Beste klanten,

Door de geweldige groei van ons kantoor in de afgelopen jaren en de daaropvolgende uitbreiding van ons personeelsbestand hadden we nood aan bijkomende oppervlakte.

Dit om onze medewerkers een rustige werkplek aan te kunnen bieden en natuurlijk om u als klant op een correcte manier te kunnen ontvangen.

kantoor

Sinds 1 juli 2016 mogen wij u ontvangen in ons vernieuwd en uitgebreid kantoor. We kregen de mogelijkheid om het kantoor, waar we 10 jaar geleden naartoe verhuisden, opnieuw uit te breiden door de aankoop van het naastliggende pand. 

Het kantoor werd helemaal omgegooid met een totaal vernieuwde voorgevel, een grondige renovatie van het nieuwe gedeelte en een aanpassing van het kantoor waar we u tot nu hebben ontvangen.

Wij pakken uit met een nieuw concept. Het idee is om u als klant te kunnen ontvangen in een rustige omgeving hetgeen de gesprekken en de samenwerking absoluut zal bevorderen.

In ons kantoor hebben we “The Lobby” geïntegreerd. Het idee komt van een hotel-lobby waar de klanten zich vrij kunnen in begeven en genieten van een koffie. Hiervoor hebben we gekozen voor de kwaliteit van Nespresso.

De klanten worden ontvangen aan de balie van het kantoor.

De gesprekken zullen dan, afhankelijk van commercialiteit of de confidentialiteit in een aparte vergaderruimte of in “The Lobby” worden gehouden. De afdeling syndicus werd ondergebracht in het nieuwe gedeelte met ontvangstbalie vooraan het kantoor.

Ook de afdeling verhuur zal u op een rustige manier en persoonlijke manier ontvangen aansluitend aan de nieuwe ontvangstbalie.

Het kantoor werd ingericht in een warme sfeer, opnieuw met het voornemen de klanten op een zo aangenaam mogelijke manier te ontvangen.

Dit is “out off the box”!

Niet het zakelijke en coole maar wel het “professionele” in aangename sfeer. Ook in ons vorig kantoor hadden we al de losse bar waar we u konden ontvangen doch nu gaan we dus een stap verder.

“The Lobby” is bovendien ook een ruimte waar u vrij (met eigen bediening) gebruik van kan maken. Hebt u even zin in een koffie in rustige sfeer, dan bent u van harte welkom.

Wij bieden in The Lobby bovendien free-Wifi aan! Hierdoor kan u hier snel ook even de activiteiten in Oostende online checken, het weer of nieuws online bekijken of uw mails even checken; de kranten zullen ook klaar liggen …

Tenslotte willen wij met “The Lobby” een ontmoetingsplaats aanbieden. Vele personen willen niet steevast in een grote Tea-Room of op café gaan zitten. Wel dit is het alternatief voor een gezellige babbel.

We hopen dat ook u zal genieten van onze inspanning om onze klanten nog beter te ontvangen

Tot binnenkort!

UPDATE 07/2017:
Intussen zijn we 1 jaar verder in ons nieuw kantoor en kunnen we een eerste balans opmaken. De cijfers zijn schitterend. Mede door onze investering is het aantal gerealiseerde verkopen en ondertekende verhuurovereenkomsten drastisch gestegen.

We investeren een groot stuk van deze extra inkomsten in nog meer publiciteit om nog meer publiek aan te spreken.

  • We zijn hoofdsponsor geworden van FC Union Zandvoorde voor het seizoen 2017 – 2018.
  • We zijn ook hoofdsponsor van de wijkvereniging in Mariakerke “VOK”
  • We zijn sponsor van voetbalclub White Star Oudenburg.
  • We zijn hoofdsponsor van de jeugdhandbalclub “THOR”.

Verder hebben we publiciteit gemaakt op de achterpagina van het luxe-magazine Blue Buddha dat verdeeld wordt in Oostende en Mariakerke. Ook hebben we een extra grote middenpagina publiciteit in het boekje van de Handelaarsbond van Mariakerke om nog meer klanten aan te trekken.

Opnieuw rijden er Go-carts rond in Mariakerke met onze logo’s en staan er ook strandzeilen met onze naamvermelding.

Ook op alle belangrijke websites zal u ons prioritair terugvinden.

The Lobby is een belangrijke “place to be” geworden voor de vele toeristen die Mariakerke bezoeken en ook zo vinden de klanten de weg naar ons kantoor.

Door onze groei en de extra vraag breiden we onze markt uit en zijn we op zoek naar woningen en villa’s in Oostende en omgeving (Zandvoorde, Oudenburg, Gistel, Middelkerke, Bredene…).

U ziet, we zitten niet stil en doen onze uiterste best om uw eigendom nog sneller aan de man te brengen!

Naessens David & Leys Lisette

kantoor  kantoor  koffiebar  lobby

BIV - IPIVastgoed Naessens is erkend bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV - Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel) onder het nummer BIV 500261.  Alle activiteiten zijn onderworpen aan de deontologische bepalingen uitgevaardigd door het BIV

Pagina printen Print
  
Frame voetnoot